Qui som?

Qui som?

Coneix el nostre equip!

Xavi Ibars

Vinc dels moviments de lluita de l’esquerra independentista de base a Sabadell, juvenils i no tant juvenils, i ara també passo el temps promovent l’Economia Social i Solidària a la ciutat. Professionalment, he experimentat un viratge curiós i poc freqüent, que m’ha portat de la sanitat pública i privada, nacional i internacional, a la comptabilitat cooperativista, ajudant als projectes a entendre els seus números i a fer-los créixer. I això em fa la mar de feliç.

Anna Lara

Formada com a analista i comunicadora social. Vaig treballar molts anys estudiant els municipis de Catalunya i amb el 15m vaig aterrar a la PAH de Sabadell, escola com poques. Això em va fer traslladar l'interès teòric sobre el municipalisme a la realitat i pràctica política. A l'ESS i en especial l'Eixida he aconseguit trobar un lloc únic on mesclar i donar sortida a les propostes de canvi i transformació ecofeminista, el coneixement viquipèdic dels ajuntaments en àrees molt diverses i la meva passió pels fulls de càlcul.

Núria Rigol

A partir de l’experiència personal de crear una cooperativa pròpia vaig descobrir un nou model de treball, des de llavors estic convençuda que no hi ha una manera millor de disfrutar de la feina ben feta en equip on tothom aprèn de tothom. Soc graduada social i he treballat en l’àmbit tècnic i administratiu en empreses, federacions i diferents cooperatives. Gaudeixo en veure néixer i créixer nous projectes!

Blanca Gavarró

Economista de formació i amb passada pel món del lleure i de la cultura popular. Començo la meva carrera al món de l'empresa pública, adonant-me de seguida que no és el meu lloc. Aviat tinc l'oportunitat de començar a treballar amb l'Eixida, mentre curso el postgrau en Economia Social i Solidària de la UAB. Molt agraïda d'envoltar-me i participar d'una xarxa amb tant potencial i ganes de canviar les coses.

Eudald Griera

De formació activista, des de ben jovenet he participat en l'activació i creixement de múltiples espais col·lectius i autogestionats (tant en clau local com nacional). Amb l'impuls d'una cooperativa de treball el 2010, on vaig treballar 7 anys, vaig iniciar una immersió formativa i política en l'Economia Social i Solidària. Des del 2016 acompanyo i impulso projectes socioeconòmics transformadors tant laborals com de l'administració local, especialment en l'àmbit estratègic, i dinamitzo espais de formació com el Postgrau en ESS de la UAB.

Bet Tena

Formada com a comptable combino la meva vida activista i professional com puc, el cooperativisme és la meva manera de transformar el sistema i el feminisme m'ajuda a llevar-me cada matí per lluitar contra les desigualtats. Vinc de l'empresa privada i començo al món de l'economia solidària al Teler Cooperatiu (XES Sabadell) on treballo de tècnica tirant endavant l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occ, des d'aquí detectem diferents necessitats del territori i comencem a impulsar l'Eixida on desenvolupem diferents projectes incorporant la perspectiva feminista.
© Eixida del Teler SCCL | 2024