Blog

TROBA LA SORTIDA SORTIDA

Us presentem el nostre primer cicle formatiu: Troba la sortida! Consta de 5 sessions que es realitzaran virtualment, totes a les 3 de la tarda, i que tenen una durada d’una a dues hores.

21.9.2021

Troba la sortida! 

El primer cicle formatiu de l'Eixida

Consta de 5 sessions que es realitzaran virtualment, totes a les 3 de la tarda, i que tenen una durada aproximada d’una a dues hores. 


Estarà format de les següents formacions:

Estratègia (4 d'octubre)

Realitzar una correcta previsió anual és clau per poder prendre bones i justes decisions per al nostre projecte. En aquesta primera sessió parlarem del tancament de l’any anterior, obertura del següent, tresoreria tot amb estratègia amb perspectiva feminista.

Equip (7 d'octubre)

Introduirem d’una forma pràctica l’estratègia feminista presentada en la formació anterior a través d’eines i tècniques de facilitació d’equips per tal d'implementar nous models de treball grupal. Gaudint així d’una millor experiència en grup i esdevenir més sostenibles i eficaços en els diferents espais de treball comunitari. 

Productivitat (13 d'octubre)

La penúltima sessió la destinem al temps. La gestió de les tasques és una peça clau per tal de treballar tant la consecució d’objectius com la relació entre les persones. Destinar temps al temps permet abordar els projectes col·lectius amb més confiança i menys conflictes i angoixa.

Arrelament (18 d'octubre)

Tancarem el cicle explorant estratègies de desplegament territorial i llançament dels projectes. Posarem en valor el vincle amb el territori, amb les administracions i ens locals a través d’una anàlisi de context, teixint aliances, fent xarxa i avaluant l’impacte.

Virtualitat (21 d'octubre)

Sembla que part del llegat còvid està sent una major presència virtual als nostres espais de treball. En aquesta sessió presentarem les tècniques i eines que hem treballat en la sessió anterior en el seu format telemàtic. Caminarem cap a espais virtuals més participatius, curosos amb les necessitats de les participants i eficients en la consecució d’objectius.


Els preus són:

- 100€ per clients.

- 140€ per no clients.

- 50€ per aquells projectes que estiguin cursant l'itinerari llarg a l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental. 

Tingueu present que les inscripcions poden ser per entitats, així que si us inscriviu des de la vostra cooperativa podrà assistir a les xerrades tothom que en formi part.


Per inscriure-us empleneu aquest formulari



Ens faria molta il·lusió comptar amb la vostra presència en aquesta estrena!


Tornar
© Eixida del Teler SCCL | 2024